BRÄNNA
COMEDY CLUB!

Köp ditt paket här

Meny
I paketet ingår en 3-rätters middag
Vi anpassar menyn efter allergier.

Förrätt
Skagenröra på rostat surdegsbröd,
serveras med picklad rödlök och citron.

Varmrätt

Hjortfilé med stuvade kantareller och säsongens
primörer. Serveras med västerbottens- och potatiskaka
samt rödvinssås.

Dessert
Kladdkakebit med vaniljglass och
saltad karamellsås, toppad med krossad maräng

LÖRDAG 27 NOVEMBER

BRÄNNA
COMEDY CLUB!

– Hasse Brontén

Hasse Brontén beskrivs ofta som Sveriges kanske gladaste komiker.
För många är Hasse känd som polisen som bytte karriär och har medverkat
i ett flertal olika tv-program som bland annat i Parlamentet. Hasses humor
roar dom allra flesta, både gammal som ung. Humorn är glad och rättfram
och handlar om allt möjligt i vår omvärld.

Den 27 november gör vi oss redo för en helkväll med 3-rätters middag,
god dryck, härligt sällskap och självklart en jäkla pangshow.
Och viktigast av allt, en kväll fylld med skratt!

Datum
Lördag 27 november

Paket 1
Middag 17:00, Show 20:15

Paket 2
Show 19:00, middag 19:45

Pris
740:- per person
I priset ingår en 3-rätters middag,
stand-up show

LÖRDAG 27 NOVEMBER

BRÄNNA
COMEDY CLUB!

– Hasse Brontén

Hasse Brontén beskrivs ofta som Sveriges kanske gladaste komiker.
För många är Hasse känd som polisen som bytte karriär och har medverkat
i ett flertal olika tv-program som bland annat i Parlamentet. Hasses humor
roar dom allra flesta, både gammal som ung. Humorn är glad och rättfram
och handlar om allt möjligt i vår omvärld.

Den 27 november gör vi oss redo för en helkväll med 3-rätters middag,
god dryck, härligt sällskap och självklart en jäkla pangshow.
Och viktigast av allt, en kväll fylld med skratt!

Datum
Lördag 27 november

Paket 1
Middag 17:00, Show 20:15

Paket 2
Show 19:00, middag 19:45

Pris
740:- per person
I priset ingår en 3-rätters middag,
stand-up show & garderob

Köp ditt paket här

Meny
I paketet ingår en 3-rätters middag
Vi anpassar menyn efter allergier.

Förrätt
Skagenröra på rostat surdegsbröd,
serveras med picklad rödlök och citron.

Varmrätt

Hjortfilé med stuvade kantareller och säsongens
primörer. Serveras med västerbottens- och potatiskaka
samt rödvinssås.

Dessert
Kladdkakebit med vaniljglass och
saltad karamellsås, toppad med krossad maräng