BRÄNNA
COMEDY CLUB!

Köp ditt paket här

Meny
I paketet ingår en 3-rätters middag
Vi anpassar menyn efter allergier.

Förrätt
Kräft- och skagentoast på rostat surdegsbröd,
serveras med finhackad rödlök och citron

Varmrätt
150 g oxfilé som serveras med tryffelbearnaise,
västerbottenspotatiskaka samt parmesanslungad grönsallad

Dessert
Crème brûlée med färska bär

LÖRDAG 15 OKTOBER

BRÄNNA
COMEDY CLUB!

– Kodjo Akolor

Den 15 oktober är Bränna COMEDY CLUB! tillbaka och
vi lovar en hel kväll med fantastisk mat, fartfylld underhållning
och en jäkla massa skratt.

Denna gång gästas vi av en av Sveriges roligaste och mest
omtyckte komiker, KODJO AKOLOR! Som en av programledarna för
P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” har han med sin energi och
sprudlande humör fått många trötta svenskar att piggna till på morgonen.
Förutom sin långa karriär som komiker så har Kodjo varit
programledare för bland annat Musikhjälpen och Melodifestivalen.

Efter middagen får ni era showplatser och får njuta av Kodjo live!

Datum
Lördag 15 oktober
Middag från 17:30
Show från 20:30

Pris
740:- per person
I priset ingår en 3-rätters middag,
cirka 30 min stand-up show & garderob

LÖRDAG 15 OKTOBER

BRÄNNA
COMEDY CLUB!

– Kodjo Akolor

Den 15 oktober är Bränna COMEDY CLUB! tillbaka och vi lovar en hel kväll med fantastisk mat, fartfylld underhållning och en jäkla massa skratt.

Denna gång gästas vi av en av Sveriges roligaste och mest omtyckte komiker, KODJO AKOLOR! Som en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” har han med sin energi och sprudlande humör fått många trötta svenskar att piggna till på morgonen. Förutom sin långa karriär som komiker så har Kodjo varit programledare för bland annat Musikhjälpen och Melodifestivalen.

Efter middagen får ni era showplatser och får njuta av Kodjo live!

Datum
Lördag 15 oktober
Middag från 17:30
Show från 20:30

Pris
740:- per person
I priset ingår en 3-rätters middag,
cirka 30 min stand-up show & garderob

Köp ditt paket här

Meny
I paketet ingår en 3-rätters middag Vi anpassar menyn efter allergier.

Förrätt
Kräft- och skagentoast på rostat surdegsbröd, serveras med finhackad rödlök och citron

Varmrätt
150 g oxfilé som serveras med tryffelbearnaise, västerbottenspotatiskaka samt parmesanslungad grönsallad

Dessert
Crème brûlée med färska bär