Julmiddag

Köp till dryckesbiljetter

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS

JULMIDDAG

Välkommen in i värmen med utsikt över det isande vattnet. Med inspiration från de norrländska skogarna har vårt köksteam tagit fram en kväll med fokus på matlagning från grunden och lokala råvaror, allt självklart med julens touch. Efter middagen framför vår trubadur livemusik med sköna sånger och toner.

29 november – 30 november
6 december – 7 december – 13 december – 14 december

Alla våra julbordspaket måste förbokas via vår hemsida eller via telefon/mail. Senast avbokning 14 dagar innan ankomst.

Meny

Kvällen börjar med två olika förrättstallrikar. Första tallriken består av ett urval av fisk och skaldjur, där du bland annat hittar vår egna gravade rödingfilé, ägghalvor och olika sorters sillar. Den andra tallriken har fokus på kött och ostar, där du bland annat serveras vår egengriljerade skinka och olika korvar.

Middagen fortsätter med vår huvudrätt: ”Julinspirerad lammytterfilé marinerad i rosmarin och apelsin, rödvinssås med en ton av kanel, potatisbakelse med kryddost och kantareller. Serveras med smörslungade svartrötter, ugnsbakad körsbärstomat och säsongens örter”.

Ingen kväll är fulländad utan lite sött till dessert. Efter middagen välkomnas du att plocka från vårt dessertbord. Här finns det något för alla smaker och ett perfekt avslut till kvällens middag.

Har ni någon allergi? Vid eventuell allergi kan ni maila oss innan ankomst på info@msbranna.se

Kvällen fortsätter…

Under kvällen håller vår bar öppen och serverar cocktails, vin och andra goda drycker. Vår lounge öppnar för skönt häng med kompisarna, familjen eller kanske kollegorna. Kvällen fortsätter in på småtimmarna med dansgolv och dj.